Find et energiselskab her

Energisparesiden.dk har til formål at hjælpe dig i gang med energibesparelser i boligen eller i virksomheden. Her får du en oversigt over, hvilke ydelser og tilbud energiselskaber (el-, gas-, fjernvarme- og olieselskaber) og deres samarbejdspartnere kan tilbyde dig for at komme i gang med besparelserne. Der er hjælp at hente til bl.a. isolering af boligen, installering af ny gas-/oliekedel eller varmepumpe, optimering af produktionsprocessen eller få en energirådgiver til at se boligen/virksomheden igennem for besparelser.

Da flere energiselskaber samarbejder med andre virksomheder om at lave energibesparelser bl.a. rådgivere, håndværkere og installatører, kan man komme i direkte kontakt med dem via Energisparesiden.dk, når en eventuel opgave skal udføres.

Her er en oversigt over de forskellige energispareområder, hvor der kan laves energibesparelser i boligen og i virksomheden. Klik på det område, som du har tænkt dig at gå i gang med og se hvilke selskaber/virksomheder der har ydelser, som du kan bruge.

Energispareområder (generelt)


Energispareområder (især i virksomheder)